Ervaring


Zijn actieve carrière als SKO-gecertificeerd veiligheidskundige is Derk van den Born ( Eigenaar Born Fire Safety) begonnen in 1977. Reeds in 1971 is hij gestart als vrijwillig brandweerman,  eerst als brandwacht en later als bevelvoerder. In 1984 heeft hij zijn diploma Adjunct Hoofdbrandmeester behaald aan de Rijksbrandweeracademie, waarna hij als commandant van de KEMA bedrijfsbrandweer heeft gefunctioneerd.

In de periode 1984 tot heden heeft hij certificaten behaald op het gebied van stralingsdeskundige A, brandpreventie, arbeids- en veiligheidsrecht en milieubeleid en wetgeving.  Hij heeft vanaf deze datum  Arbo en veiligheidskundige diensten verricht  voor meerdere opdrachtgevers in de Nederlandse elektriciteits-, water- en gaswereld.

Als lid is hij actief in de regiogroep Arnhem / Nijmegen / Oss  van de Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde en tevens is hij voorzitter van de Contactgroep Bedrijfshulpverlening Veluwezoom een groep van grote bedrijven in de regio Arnhem e.o.

Verder is hij lid van de Onderzoeksgroep Brandweerongevallen van de Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde.

Born Fire Safety heeft de afgelopen jaren  veiligheidskundige diensten verleend bij verschillende bedrijven, zoals  KEMA Nederland, TenneT, De Energiezaak, Dekra, SIDN, NRG, Marsh, Mercer, Oasen en Cumae.
Daarnaast worden op ad hoc basis veiligheidskundige werkzaamheden uitgevoerd voor andere bedrijven.

Mijn Missie

Al mijn ervaring in te zetten voor de veiligheid in Uw bedrijf.

Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.