Maatwerk


Maatwerk/Incompany

Tijdens een Incompany Training sluit alle lesstof exact aan op uw specifieke bedrijfssituatie. De docent laat belangrijke vragen en/of problemen uit uw dagelijkse praktijk aan bod komen. In korte tijd zijn uw medewerkers deskundig opgeleid zodat zij goed zijn ingespeeld op situaties in uw eigen organisatie. Een Incompany Training vergroot de kennis en de kwaliteit van de individuele werknemer alsmede het draagvlak binnen uw organisatie.

Belangrijkste voordelen:

Teambuilding
Het effect van het gelijktijdig opleiden van uw medewerkers is tweeledig. Men leert zowel tijdens als na de training van elkaar. Bovendien treedt er teambuilding op tijdens de training door het samenwerken tijdens de oefeningen. Collega’s kunnen elkaar op de werkvloer onderling begeleiden in het toepassen van de leerstof en de kennis blijft langer paraat in uw organisatie.

Kostenbesparend

Een Incompany Training vindt plaats op een voor u geschikte locatie, datum en tijd. Zo bespaart u op reistijd en reiskosten van uw medewerkers.

Riskmanagement & Consultancy

Naast het verzorgen van Trainingen op het gebied van Veiligheid en BHV adviseert en ondersteunen wij u bij het opzetten en implementeren van het veiligheidsbeleid binnen uw organisatie.

Onderstaand enkele mogelijkheden:

• Doorlichten van en adviseren over het totale veiligheidsconcept van uw bedrijf;
• Uitvoeren van de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) volgens artikel 5 en 6 van de Arbo-wet 2007;
• Leveren van maatwerk in het maken en opzetten van de BHV-organisatie en bedrijfsnoodplannen;
• Ontwikkelen en implementeren van ontruimings- en bedrijfsnoodplannen volgens de laatste regelgeving (NTA 8112, de NEN 4000 en de AI 10);
• Ontwikkelen van ontruimingsplattegronden en veiligheidsinstructies die voortvloeien uit het ontruimingsplan;
• Veiligheidsadvies bij nieuw- en verbouwactiviteiten, al dan niet in combinatie met de bijbehorende vergunningsprocedures;
• Leveren van interim-management op het gebied van veiligheid.